erfaren, kreativ & kunnig

Prins Frisersalong är en fullservicesalong som erbjuder det mesta inom modern hårvård. Under ett halvt sekel har vi haft förtroendet från våra kunder att ta hand om något av det mest personliga vi alla har – håret. Idag består vårt team av nio frisörer som alla delar passionen för färg, form och inte minst hår.

Vi finns på Kungsgatan 17 i centrala Vänersborg och vi erbjuder frisörtjänster och hårvårdsprodukter i premiumklass i en inspirerande miljö. Liten som stor, gammal som ung, djärv som försiktig – oavsett vem du är och vad du har för önskemål, så lovar vi att leverera full service och ett fantastiskt resultat. Vi arbetar ständigt för att alltid ligga i framkant och erbjuda dig det absolut bästa inom hårvård.

Varmt välkommen till oss!

Eddie & Co

Kungsgatan 17, 462 33 Vänersborg
Telefon 0521 – 668 95

Öppettider vardagar 9-18
Lördagar 9-13 (ej juli & augusti)
Helgdagar och de flesta aftnar har vi stängt

Prins - the story

Prins Frisersalong är en salong som tillhandahåller i stort sett allt inom modern hårvård. Salongen startades 1971 av Seth Prins. På den tiden var salongen en herrsalong, och bestod till en början enbart av Seth själv. 2021 fyller vi 50 år och idag ägs och drivs salongen av Seths son, Eddie Prins. Även Eddies syster Cecilia har gått i sin pappas fotspår och arbetar på salongen, när hon inte undervisar på frisörskolan i Uddevalla. Förutom familjen Prins arbetar ytterligare sex skickliga och engagerade frisörer i vår anrika frisersalong. Tillsammans jobbar vi för att ligga främst på den lokala marknaden och – framför allt – för att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Välkommen!