Herrklippning

1971 startades Prins Frisersalong som en ren herrsalong, så en och annan herrklippning har det blivit under åren som ni förstår. Då erbjöds hår- och skäggklippning samt rakning med kniv. I dagsläget ligger manlig hårvård fortfarande oss varmt om hjärtat. Vi erbjuder det mesta för män; tvätt, klipp, skägg, fön, färgning. I det dagliga arbetet använder vi oss av ett praktiskt klippsystem. Vi är alla utbildade i detta så du är i trygga händer. För de flesta män är önskemålet en lättskött frisyr som är enkel och snabb att göra i ordning. Vi behärskar de tekniker som krävs och är givetvis uppdaterade på de senaste trenderna. Vi ger dig tips på styling och kring vilka produkter som passar just dig och ditt hår. Är du osäker på hur du vill ha det eller tycker du kanske att det är svårt att sätta ord på den frisyr du vill ha? Då kan det vara bra att plocka med dig en bild på hur du tänkt dig, det underlättar för oss så att vi kan ge dig vad du förväntar dig.

Vi är en American Crew Premium Salon vilket innebär att vi alla är utbildade i manlig klippteknik. American Crew är världsledande inom manlig hårvård och startades i USA 1994. Grundaren David Raccuglia förutspådda en framtid där män skulle bry sig lika mycket om sitt utseende som kvinnor – och visst fick han rätt? Sedan dess har de utvecklat en rad högkvalitativa produkter, och självklart har vi ett stort utbud av deras produkter i vår shop. Vill du ha hjälp att hitta de produkter som passar just ditt hår så hjälper vi gärna till.

Under vår sida Boka tid hittar hittar du mer information om hur du bokar din tid och vad som gäller, vill du gå direkt till bokningssystemet så klickar du här för att boka din herrklippning.

herrklippning, sax

 

118-2