Bruduppsättning

När den stora dagen är inne så är du i trygga händer hos oss. Dagen med stort D är en av de största dagarna i livet och vi kan givetvis hjälpa till. Våra duktiga frisörer hjälper dig med bruduppsättning, sminkning och tar givetvis även hand om tärnorna.

Vi hoppas här kunna ge er svar på frågor som kommer upp inför er stora dag.

När på året kan jag boka tid för min bruduppsättning?

– Vi hjälper brudpar året runt men ju längre framförhållning ni har desto lättare är det såklart att få er önskade tid. Antingen tar du med dig en bild på den bruduppsättning du vill ha, eller så ger du oss fria händer i samråd med dig.

Vad ingår?
– Vi jobbar med ett paket där konsultation, brudklädsel (att skapa brudens frisyr samt lägga en brudmakeup) samt mousserande dryck och tilltugg ingår. Önskas paket utan makeup, så går även det att lösa.

Tärnor, brudgum?
– Då vi oftast är fler som jobbar och lokalen är stor så försöker vi självklart även hjälpa brudgum och eventuella tärnor. Boka gärna detta samtidigt som ni bokar brudklädsel.

Betalning?
– Om ni önskar kan det betalas i förväg annars gör ni det på själva dagen.

Löshår, nålar och annan utsmyckning?
– Salongen har ett stort lager av löshår, allt för att bruden ska ha möjlighet att få just den frisyr hon önskar på den stora dagen. Lån av löshår ingår i paketet och väljs ut under konsultation och lämnas tillbaks så fort som möjligt efter bröllopsdagen. Hårnålar ingår också men önskas någon extra utsmyckning så som blommor, tiara, diadem el dylikt så ska detta medtas. Om det är möjligt, ta gärna med ev utsmyckning till konsultationen.

Byta om?
– Vi har plats för er att byta om hos oss. Ni har även möjlighet att komma in och hänga era kläder innan bröllopsdagen om ni önskar.

Mat?
– Många brudar/tärnor tar med sig något att äta, det är att rekommendera då dagen är lång.

Färgning/klippning innan?
– Vid konsultation kan vi även diskutera behovet av ev. klippning eller färgning innan bröllopet.

Tips!
– Kika gärna under inspiration och vidare in på brud för att se bilder på brudklädslar, baluppsättningar och andra festfrisyrer som vi gjort.

Bruduppsättning och makeup – Våra brud och festpaket:

Detta ingår i brudpaketet:
Konsultation av frisyr och makeup.
Mousserande dryck med lättare tilltugg.
Möjlighet att byta om i salongen, klädseln kan hängas in dagen innan om så önskas. Nålar samt lån av löshår vid behov. Löshåret lämnas tillbaka snarast efteråt. Önskas det hårsmycken, tiara, blommar osv medtages detta av er.

Pris inkl makeup: 3495:-
Pris utan makeup: 2.995:-
Tidsåtgång: 3-4 h.
Tärnor: Styling/uppsättning/makeup 895:-/h
Brudgum: Vi hjälper dig gärna med ditt hår inför den stora dagen. Boka klippning i tid!

 

Bal/festfrisyr

– Även till bal och fest kan du boka tid hos oss för att fixa ditt hår och din makeup. Till studentbal erbjuder vi ett mindre paket där det ingår tid för konsultation, lån av löshår (vid behov), hårnålar och utförande av frisyr. Som tillval finns enklare makeup och det ska helst bokas samtidigt som du bokar din uppsättning. Efterfrågan är stor så tänk på att ha bra framförhållning så att vi kan hjälpa dig på din stora dag.

Övrig feststyling bokas i halvtimmar beroende på önskemål, även då har vi möjlighet att erbjuda makeup. För prisuppgift och tidsåtgång kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

Psst! Behöver du inspiration? Kolla in vår inspirationssida

Boka klipptid här

Bruduppsättning, sax

Brud Sofia
Brud ringar
DSC_0279
Bal 3