Tjänster

Vi erbjuder tjänster inom klipp, färg, styling och öronhåltagning. Ett besök hos Prins frisersalong skall löna sig! Att se bra ut i håret ger självförtroende och alla kan väl känna igen sig i den sköna känslan av att vara nyklippt. När du lämnar vår salong efter ett besök ska du känna dig snygg och stolt. Vi bidrar till att ge Vänersborg och Trollhättans (med omnejd) sköna invånare lite extra självförtroende helt enkelt, ett ganska trevligt uppdrag.

Vi eftersträvar att din frisyr håller ca 4-8 veckor efter ditt besök hos oss. Detta försöker vi åstadkomma genom att vara lyhörda för dina önskemål samt att ge dig och ditt hår den tid som krävs för att nå ett bra resultat. Vi vill att resultatet ska vara en frisyr som funkar lika bra efter besöket, som när du lämnar salongen. Du ska själv kunna styla ditt hår och åstadkomma samma fräscha känsla framför din egen spegel som den du lämnar oss med.

Vi erbjuder tjänster av hög klass för ditt hår

Vår målsättning är att kunna tillfredsställa dina behov av riktigt bra hårvård helt enkelt. I vår shop på salongen har vi även ett brett utbud av kvalitetsprodukter till håret. Vi säljer bland annat produkter från märkena Kevin Murphy, KMS och American Crew. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för ditt hår.

Vi utför det mesta inom branschen; allt från klassisk herrklippning till mer avancerade fest- och brudfrisyrer. På Prins slutar vi aldrig utvecklas, utan satsar stort på att vidareutbilda oss årligen och följa trenderna. Vi har funnits i över 45 år, vilket har gett oss mycket erfarenhet och stort förtroende.

Oavsett om du söker dam-eller herrklippning, färgning eller styling så lovar vi att ta väl hand om dig. Vi vill plocka fram det bästa hos dig.
Du kan läsa mer om våra tjänster under respektive kategori.

Klicka här för att boka din tid.

tjänster, sax

_dsc1853_web
Brud smink Lisa