Interiör

Vi det här laget har du säkert förstått att vi har ett stort intresse för färg och form. Detta gäller inte bara hår, lika viktigt är att vi välkomnar dig i en fräsch, modern och inspirerande miljö. Interiör är viktigt för oss. Inför vårt 45-årsjubileum förra året byggde vi om salongen, och utökade med fler platser, ny färg och inredning. Vi byggde även till ytterligare en kundtoalett och gav plats till en helt nya och fräscha schamponeringsplatser. Vår vänthörna är fylld med tidningar och frisyrböcker så att du ska kunna koppla av och inspireras i väntan på din tur.

Salongen har i dagsläget tolv arbetsplatser. Här finns sköna stolar så att du som kund ska kunna sitta bekvämt medan vi tar hand om dig och ditt hår. Vi erbjuder dig alltid en god kopp kaffe med något sött till.  Du ska kunna slappna av ordentligt medan du väntar på att din färgning ska bli klar.

Arbetsmiljön för våra frisörer är också oerhört viktig. En fräsch och trivsam interiör gör det roligare att vistas på jobbet, och vi strävar alltid efter ergonomiska lösningar för våra anställda.
Hos oss ska alla må bra på jobbet.

I den bakre delen av salongen har vi fem schamponeringsstolar där du lugnt kan slappna av medan vi tvättar och sköljer ditt hår.

I vår välsorterade shop som ligger direkt innanför entrén hittar du hårvårds- och stylingprodukter från de välkända varumärken som vi valt att arbeta med så som Kevin Murphy, KMS och American Crew.

En spännande interiör – även för de mindre

För att de mindre barnen ska få en extra trevlig upplevelse har vi en speciell barnplats där barnet kan sitta i en sportbil och titta på film under klippningen. Mamma eller pappa sitter på nära och tryggt avstånd under hela behandlingen. Efteråt får barnet en liten godispåse och en häftig färg sprayad i håret som belöning, om föräldrarna önskar förstås.

 

Nyfiken? Varmt välkommen att titta in hos oss.

Läs mer om salongen här

Interiör, sax

_dsc1797_web
_dsc1764_web
_dsc1839_web
_dsc1794_web