Om salongen

Prins Frisersalong är en fullservicesalong som tillhandahåller i stort sett allt inom modern hårvård. Salongen startades redan 1971 av Seth Prins. På den tiden var salongen en herrsalong, och bestod till en början enbart av Seth själv. Lokalen var betydligt mindre, och frisyrerna såg annorlunda ut. Sjuttiotalet bestod till stor del av långt hår även på män, gärna med yviga lockar och lugg. Idag drygt 45 år senare har det långa håret åter blivit populärt hos männen, men idag ser vi det oftare uppsatt i en knut och luggen är mindre vanlig. Trender kommer och går, men Prins Frisersalong består 😉

Salongen idag

Idag ägs och drivs salongen av Seths son, Eddie Prins. Eddie som stort sett föddes med saxen bakom örat har följt sin fars fotspår, och utbildade sig själv till frisör. även Seths dotter Cecilia fångade upp saxen och arbetar även hon på salongen, när hon inte undervisar på frisörskolan i Uddevalla. Vi finns kvar i samma lokal som den en gång startade i på Kungsgatan 17 i centrala Vänersborg. Men visst har det hänt mycket sedan dess, idag består vårt team av fjorton duktiga frisörer. Vi är noga med vem vi plockar in i vårt sammansvetsade team, och är väldigt stolta över våra duktiga medarbetare. Alla som arbetar på Prins är engagerade, professionella, serviceinriktade och brinner för frisöryrket.

Vår affärsidé är att erbjuda frisörtjänster och hårvårdsprodukter i premiumklass i en upplevelserik miljö. Vår vision är att vara lokalt marknadsledande.
Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla oss som frisörer och att förbättra vår kundservice. Hos oss hittar du bara kända varumärken av yttersta kvalitet.

Detta innebär att du som kund alltid kan förvänta dig service i toppklass och att du alltid ska lämna salongen nöjd med din behandling.

Våra kontaktuppgifter hittar du här och för att boka tid klickar du här

om salongen, sax

_dsc1737_web