Kontakt

För att komma i kontakt med oss på Prins så kan du antingen titta in till oss på salongen eller slå en signal. Sedan starten för 45 år sedan har vi funnits i samma charmiga lokal på Kungsgatan i Vänersborg. Idag är salongen betydligt större, och har nyligen genomgått en stor renovering för att få plats med ännu fler friserstolar och ge salongen ett ansiktslyft. Vi brinner för vår älskade hemstad, och trivs lika bra i våra fina lokaler idag som för 45 år sedan. Parkering finns på gatan precis utanför salongen, men skulle det vara upptaget finns det gott om parkeringar ett stenkast bort utanför Hemköp eller på torget. Varmt välkommen att besöka och kontakta oss.

Kontakt

Kungsgatan 17
462 33 Vänersborg
Telefon 0521 – 668 95

Öppettider vardagar 9-18
Lördagar 9-13 (ej juli & augusti)
Helgdagar och de flesta aftnar har vi stängt.

För att läsa mer om vad som gäller när du ska boka tid kan du klicka här, vill du komma direkt till bokningssystemet så klickar du istället här.

Parkering

Platser finns i kvarteret runt salongen, utanför Hemköp och på torget finns gott om platser om det skulle vara upptaget på gatan utanför salongen, P-skiva gäller. Vid längre parkeringstid än 2 timmar finns P-platser på Sanden nära ICA Kvantum, ca 5 min promenad från salongen.

Avbokning/ombokning av tid

Vill du boka av eller boka om din tid gäller följande regler:
Klippning avbokas senast två timmar innan bokad tid och vid färgning senast 24 timmar innan. Var god respektera vår tid.
Uteblivet besök debiteras med 25% av bokad behandling.

Kontakt, sax

 

792