Inspiration

När det kommer till frisyrer, uppsättningar och hårfärger så finns det en oändlig uppsjö att välja bland. Det är endast fantasin som sätter stopp. När det gäller inspiration för din frisyr, stil eller hårfärg har vi valt att visa några utvalda bilder som visar aktuella trender just nu utifrån olika kollektioner. Likt klädmodet ändras och formas trenderna inom hårvärlden hela tiden. Färger, frisyrer och olika styling svänger lika snabbt som sommarvädret. På Prins håller vi oss ständigt uppdaterade, och gör trendspaningen åt dig. Viktigast av allt är att du hittar din grej, som du känner dig bekväm i och som passar din personlighet. Våra frisörer har ett stort intresse för färg och form, och vi vidareutbildar oss kontinuerligt. Vi hjälper dig förstås gärna att hitta rätt.

Få mer inspiration – följ oss på Instagram

På vårt instagramkonto kan du få en hel del inspiration och idéer kring vad du kan hitta på med ditt hår. Där visar vi upp en del av våra kunders före och efterbilder, och förklarar kort vad vi har gjort. På denna sida visa vi lite från brud och event. När det gäller håruppsättningar så hjälper vi dig mer än gärna att konsultera kring vad som kan passa din frisyr inför din stora dag.

Det är en stor ära för oss varje gång vi får förtroendet att förvalta något av det personligaste vi har – vårt hår, och inte minst på en såpass stor och viktig dag som studentbal eller bröllop. Kika gärna igenom våra bilder så kanske du hittar inspiration inför just din stora dag.

När du är kund till oss får du också ta del av vårt nyhetsbrev. Det skickas ut en gång i månaden, och är fullmatat med inspiration, trender, tips och bra erbjudanden. Missa inte att kontrollera din inbox i början av varje månad.

Följ oss på instagram och facebook för fina före-och efterbilder.

inspiration, sax

861