Om salongen

Prins Frisersalong är en fullservicesalong som tillhandahåller i stort sett allt inom modern hårvård. Salongen startades redan 1971 av Seth Prins.
Idag ägs och drivs den av Eddie Prins.

Vår affärsidé är att erbjuda frisörtjänster och hårvårdsprodukter i premiumklass i en upplevelserik miljö. Vår vision är att vara lokalt marknadsledande.

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla oss som frisörer och att förbättra vår kundservice. Hos oss hittar du bara kända varumärken av yttersta kvalitet.

Detta innebär att du som kund alltid kan förvänta dig service i toppklass och att du alltid ska lämna salongen nöjd med din behandling.

_dsc1737_web

Historik

Prins Frisersalong startades 1971 av Seth Prins på nuvarande adress, Kungsgatan 17 i Vänersborg. Salongen hade då en lokalyta på ca 60 m2 och var en klassisk herrfrisering, även om en och annan kvinna också fick sitt hår klippt här.

Prins var en av de första salongerna i Vänersborg att erbjuda sina kunder tidsbokning, det mest förekommande på den tiden var drop-in.

1992 avslutade Eddie Prins sin frisörutbildning på Oslo Frisørskole och började jobba på salongen. Lokalen genomgick det året en lättare renovering och salongen kunde dessutom erbjuda både dam- och herrbehandlingar.
Detta var början på salongens snabba utveckling.

Sedan starten har salongen byggts ut i omgångar och har idag en storlek på ca 250 m2. Salongen har även vuxit personalmässigt och har för närvarande tio medarbetare.

393-2

Personal

Vi på Prins är ett härligt team av olika personligheter! Oavsett vem av oss du väljer kan du alltid räkna med att vi gör vårt yttersta för dig.

Klicka gärna på bilderna nedan för att läsa mer om oss som jobbar här.

Interiör

Vår vänthörna är fylld med tidningar och frisyrböcker så att du ska kunna koppla av och inspireras i väntan på din tur.

Salongen har i dagsläget tolv arbetsplatser med sköna stolar så att du som kund ska kunna sitta bekvämt medan vi tar hand om dig och ditt hår.

För att de mindre barnen ska få en extra trevlig upplevelse har vi en speciell barnplats där barnet kan sitta i en sportbil och titta på film under klippningen. Mamma eller pappa sitter på nära och tryggt avstånd under hela behandlingen.

I den bakre delen av salongen har vi fem schamponeringsstolar där du lugnt kan slappna av medan vi tvättar och sköljer ditt hår.

I vår välsorterade shop som ligger direkt innanför entrén hittar du hårvårds- och stylingprodukter från de välkända varumärken som vi valt att arbeta med.

_dsc1797_web
_dsc1764_web
_dsc1839_web
_dsc1794_web